|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Saab
Svobodník
|
 CG Thompson M1 A1
Ahoj, chtěl bych si koupit tuto zbraň: http://airsoft.actionshop.cz/?produkt=1896.Nemáte někdo zkušenost s touhle zbraní nebo alespoň s tímto výrobcem? Jak je na tom s dostřelem a účiností? Za tyhle peníze nečekám žádnej luxus, ale chci aby mi alespoň chvilku vydržela a měla slušnej dostřel a přesnost. Nejsem žádnej profi hráč a ani nebudu, budu jí mít jen sem a tam na zablbnutí s kámošema a hlavně pro radost  , je to moc pěkná zbraň. Ješte si asi zakoupím rovnou novou baterku a nabíječku, slyšel jsem, že to co k tomu dávaj stojí za nic. Tak kdyby jste mi ješte poradily nějakej kvalitnější akumulátor a nabíječku. Předem díky za odpovědi.
|
12 dub 2010, 18:24 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
 Re: CG Thompson M1 A1
Saab píše: Ahoj, chtěl bych si koupit tuto zbraň: http://airsoft.actionshop.cz/?produkt=1896.Nemáte někdo zkušenost s touhle zbraní nebo alespoň s tímto výrobcem? Jak je na tom s dostřelem a účiností? Za tyhle peníze nečekám žádnej luxus, ale chci aby mi alespoň chvilku vydržela a měla slušnej dostřel a přesnost. Nejsem žádnej profi hráč a ani nebudu, budu jí mít jen sem a tam na zablbnutí s kámošema a hlavně pro radost  , je to moc pěkná zbraň. Ješte si asi zakoupím rovnou novou baterku a nabíječku, slyšel jsem, že to co k tomu dávaj stojí za nic. Tak kdyby jste mi ješte poradily nějakej kvalitnější akumulátor a nabíječku. Předem díky za odpovědi. Není špatná sice sem měl v prackách verzy s bubnem ale docela me překvapil dostřel i výkon sparacování je taky ok.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
12 dub 2010, 18:29 |
|
 |
|
Saab
Svobodník
|
Díky za odpověď, teď alespoň trochu vím do čeho půjdu.
|
13 dub 2010, 16:47 |
|
 |
|
Juraver
Štábní praporčík
|
Je to super zbraň pro začátek. Mel sem ju 3 roky nic se nepokazilo, nerozbilo ( a to sem moc sikovny xD) Hral sem skoro kazdy tyden ,proste furt . Jenom sem musel koupit novy zasak bo pruzina nevydrzela.A koupil sem si vykonejsi baterku.Ted sem ho prodal kamosovi a ten si tam dal presnejsi hlaven a nove vnitrnosti a je porad dobry (ted jeste lepsi). Vrele ti ho doporucuju.
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
13 dub 2010, 17:23 |
|
 |
|
pazdy
Rotný
|
Zdar Chci se zeptat jak je ta zbraň přesná.
|
14 dub 2011, 14:58 |
|
 |
|
TyChuS
Četař
|
a jak je na tom tommygun od King Arms?
|
17 dub 2011, 16:23 |