Ahojte tak som si po dlhom uvažovaní rozhodol kúpiť túto krásku ( http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3376 ) a rád by som sa opýtal akú by ste mi doporučili hlaveň, hop up komoru a hop up gumu. Ďakujem za všetky rady.
06 bře 2016, 13:58
Malmerg
Podporučík
Re: Názor na zbraň a pomoc pri upgreade
Nebrat ani omylem(totalne vyhozene penize)!! jedine tu 209 verzi. Kup si radsi cymu nebo pokud si trochu navic priplatis tak AK od FC(stoji 5900).
07 bře 2016, 10:38
TheMajo
Četař
Ok tak sa inač opýtam. Poradil/i by ste mi vy ako skúsený "airsofťáci" ak47/74 ktoré je podľa vás a podľa vašich skúsenosti najlepšia a najkvalitnejšie.
Cena: do 250 € / 6800 kč Kde ho budem používať : hlavné dlhšie vzdialenosti, priestory lesa, lúky Typ: páčia sa mi tipy zo sklopným predpažím, ak sa dá prerobiť ak pevná pažba na sklopnú tak potom nemám výhrady. Pri najlepšom by mohlo byť v základe možné na hru ale upgread by nebol problém technika by som našiel.
A prečítal si si témy na fóre ohladne AK? Odpoveď na túto otázku je na tomto fóre mnohokrát
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
07 bře 2016, 19:22
TheMajo
Četař
Ano toto fórum mám prečítané od hora až dole ale veľa odkazov je nefunkčných a niektoré sú z morava airsoft a pri rozkliknutí sa mi zbraň nezobrazí nevieš čím to je ?
07 bře 2016, 21:08
TheMajo
Četař
No prešiel som to ešte raz a nič čo by mi pomohlo som nenašiel ale našiel som veľa kladných názorov na cymu takže toto http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=785 by mohlo byť prijateľné v pomere cena/kvalita ?
Keď ti nejde konkrétny link tak si pozri a pohladaj po shopoch konkrétny model podla označenia, nečakaj od fóra že budeš mať hneď všetko nalinkované. Takisto si tak sám nájdeš daný model a pozreš sa kde ho majú najlacnejśie atď a zoznámiš sa s eshopmi a popri tom nájdeš aj dáke stránky na ktoré si tu nenarazil. Takže sa neboj hľadania, len ti to prospeje. Áno CM 0.48 je rozhodne dobrá voľba a chybu ňou nespravíš
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru