_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
09 srp 2011, 10:47
trubkin
Poručík
Jo... ale to je TM.. A ta je cenou trochu vejš... Já mluvil o BE..
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
Přišla v kontejneru společně s JG zbraněmi,je možné ,že to bude od JG,a tím i lepší,než bell. Také je v kontejneru její klon LK-58 Vyskladněno bude v polovině příštího týdne,společně s AUGY.
09 srp 2011, 14:10
smeták
Svobodník
Re: howa 89
no mě by spíš zajímalo jaky je to ve vnitř jestli je jinej jenom ten mechabox nebo i v mechaboxu jako jsou třeba ozubený kola.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 46 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru