Čaute, chcems a opýtať aké guličky (gramáž) kúpiť do týchto zbraní aby sa dala využiť najlepšie ako sa dá a aby sa dalo strielať najpresnejšie. Tu sú zbrane: Tokyo Marui S&W PC 356 Tokyo Marui Colt M1911-čítal som že 0,28g Tokyo Marui Glock 17 Čínska STI Combat Master-asi 0,20g
11 bře 2014, 20:50
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
11 bře 2014, 21:33
self_
Rotmistr
Re: Aké guličky?
Prosím o radu, potřebuju opravdu kuličky s hladkým a velice tvrdým povrchem, jde o to, že se mi nějake ICS kuličky zasekávají v zásobníku COD2 pro glocka 23 ran... jsou jakoby měkké a často se zaseknou v zásobníku. Pokud mě chápete
Prosím o radu, potřebuju opravdu kuličky s hladkým a velice tvrdým povrchem, jde o to, že se mi nějake ICS kuličky zasekávají v zásobníku COD2 pro glocka 23 ran... jsou jakoby měkké a často se zaseknou v zásobníku. Pokud mě chápete
GGčka kúp alebo ho skús vyčistiť a prestriekať silikónovým sprejom
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru