Registrován: 01 led 2012, 15:17 Příspěvky: 69 Bydliště: SR - Trenčín
Bojová vs. farebná nášivka
Chcem si na maskáče dať slovenskú vlajku, len neviem či je lepšia bojová (zelená) alebo farebná. Určite zelená nekričí na maskáčoch ale zase farebná je krajšia. Je moc nápadné mať farebnú vlajku?
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Re: Bojová vs. farebná nášivka
Pokud nemáš reálnou předlohu a líbí se ti barevná, tak si klidně dej barevnou. My třeba stejně jako předloha taháme na woodlandech barevný americký vlaječky odjakživa a snad nikdy se mi nestalo, že by mě to nějak prozradilo nebo podobně. Nicméně je taky otázka, na jakou činnost se specializuješ, pro průzkumáka/odstřelovače bude určitě barevná vlaječka výrazně větší problém než pro obyčejnou pěchotu.
já jsem taky přehazoval barevnou a "zelenou" ... pak jsem si koupil IFF a bylo po srandě
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru