Jinak abych nebyl ot tak na vedlejším portálu o ní je recenze .
14 led 2011, 16:02
Hiroshi
Kapitán
Re: Sniper zbran
.
_________________ Jen někdo hraje s manuální pistolí proti AEG. Není to proto, abych se cítil hardcore, je to proto, že nemám peníze.
18 led 2011, 15:12
Capik
Rotmistr
Cau, je lepši SVD, než Ch MB03 dřevo?..u mb03 na armymarketu jsou i nozicky a optika (ale asi nebude dobra)...Svd se mi libi, jenze kdyz to musis porat natahovat tak se mi moc nelibi....ale u te mb03 je to natahovani "normlani"....jaka miri lip a dosreli dal?
OMG každou manuální pušku musíš natahovat - radši si kup AEG tam natahuje mechabox...mimochodem jen tak ze zvědavosti - co máš na mysli tím "jaká míří líp"? míříš snad ty, ne? L96 nemá manuální mířidla, SVD má klasická AK mířidla aneb "vzduchovková"
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
14 bře 2011, 21:58
Capik
Rotmistr
smolda píše:
OMG každou manuální pušku musíš natahovat - radši si kup AEG tam natahuje mechabox...mimochodem jen tak ze zvědavosti - co máš na mysli tím "jaká míří líp"? míříš snad ty, ne? L96 nemá manuální mířidla, SVD má klasická AK mířidla aneb "vzduchovková"
Myslel sem jaka strili presneji...ale Dragunov se normlane poloautomaticka zbran a proto se mi u ni nelibi ze bych ji musel porad natahovat, ale zase se vic libi vzhledove...vlastne i ta druha se docela pekna:-D
Neviete mi poradiť aké rozdiely sú medzi L96 od WELLU
Je to len o vzhľade alebo sa líšia aj vnútornými dielami ďalej sa chcem opýtať aké hop up gumy používajú VSR kové (ako u GBB pištoli) alebo AEG čkové poprípade nejaké atipické
Prípadne poradiť niečo s dobrou hop up komorou v základe čo používa VSR hop up gumy s FPS od 450 do 500 maximálne a aby spúšťový mechanizmus aj niečo vydržal a ešte ak by sa dala naťahovacia páka preložiť na ľavú stranu bolo by to dokonalé
Uživatelé procházející toto fórum: Bing[Bot] a 40 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru